ХІІ Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів по роботі з молоддю

У п’ятницю, 2 червня 2017 року, Божественною літургією у Свято-Олексіївському храмі селища Лазурне Херсонської області завершила роботу ХІІ Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів по роботі з молоддю

З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія захід проводився Синодальним молодіжним відділом Української Православної Церкви з 29 травня по 2 червня, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Богослужіння очолив голова Синодального відділу вікарій Київської Митрополії єпископ Обухівський Іона у співслужінні учасників конференції у священному сані. За Літургією молилися представники єпархіальних молодіжних відділів та організацій — загалом 75 осіб з усіх єпархій УПЦ.

За чотири дні роботи заходу відбулися презентації церковних молодіжних та волонтерських проектів, пролунали доповіді з актуальних проблем сучасності.

Ізюмську єпархію на конференції представляв керівник молодіжного відділу ієрей Сергій Поготський. Священик Сергій в своєму виступу розповів про роботу єпархії з молоддю у різних навчальних закладах.

 

відділ по роботі з молоддю

Ізюмської Єпархії

(27)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *